domingo, 25 de noviembre de 2012

Hipersensibles


És ros, alt, ni molt fort ni molt dèbil. Té els ulls d'un color indefinit, no se si són grisos, àmbar o bé marró clar. El que si se és que no vull deixar de confiar en ell.
Un dia em va dir que havia vingut per ajudar-me, que no em deixaria mai sola. Que el tindria sempre que el necessités perquè mai de la vida es separaria de mi.
Un altre dia vaig descobrir que ell era gairebé tot el que jo havia somiat per mi. M'entenia, m'apreciava, m'estimava més que molts altres i el més gran de tot és que vaig sentir que ni el temps ens podria separar. NI EL TEMPS ENS POT SEPARAR NI ARA NI MAI.
Ell és hipersensible com jo, el que passa és que ara parlem llenguatges diferents i hi ha vegades que m'és difícil entendre'l. Per sort tinc la convicció que encara que no obtingui una resposta clara la calma m'arribarà perquè ell m'ajuda quan tinc un problema, perquè ell si que pot entendre tot el que jo dic.
Quan em dona la mà i caminem junts pels carrers sento que ningú podrà fer-me mal perquè ell fa de pantalla protectora. El que passa és que ell s'esforça a cada moment per dir-me que ell no em soluciona el problema, només em dona eines per a que ho faci jo.
A vegades sento que marxa, i que m'abandona davant d'un abisme sense fi, i que els meus peus s'escolen i rellisquen amb la grava sense poder frenar. Aquest procés pot durar un temps, però sempre torna, sempre torna i m'ajuda a decidir.
No se perquè ara no hauria de venir, ni m'hauria de donar consell. El necessito més que mai perquè necessito la seva escalfor i les seves abraçades. Necessito que em digui que tinc talent i que creu en mi. Necessito que apreciï tot el que tinc de bo i que em faci ressaltar les meves qualitats. 
A vegades sento que només m'entén ell i que si pogués canviar la situació m'agradaria que n'hi haguessin d'altres com ell que em fessin sentir bé i que els pogués entendre al cent per cent.
Però els busqui on els busqui no els trobo. La meva ànima s'encongeix i el meu cor queda presoner en unes barreres que només jo li imposo. 
Jo vull aquest futur per mi? Vull estar en un lloc que no em deixa respirar, no em deixa viure en pau, no em deixa fer realitat els meus somnis i les meves passions?

 No em deixa tenir il·lusions, no em deixa cantar, ni escriure, ni estimar.
 No em deixa relaxar, riure i somiar.